slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8

Aanbouw woning

Bouwkundig advies van bouw- & adviesburo Fadaco b.v.

Wilt u binnenkort aan de slag met een aanbouw voor uw woning? Dan bent u bij bouw- & adviesburo Fadaco b.v. aan het goede adres. Wij kunnen u helpen met het realiseren van de aanbouw van uw huis vanaf het bepalen van het budget tot het plaatsen aan de woning. Met onze jarenlange ervaring en onze expertise kunnen wij u veel zorgen uit handen nemen en problemen bij het plaatsen van de aanbouw aan uw woning voorkomen. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

De aanbouw aan uw woning

Bij het plaatsen van een aanbouw komt veel kijken. Zo moet u rekening houden met de materialen, het budget en de aannemer die u het werk laat doen. Maar ook het aanvragen van de vergunningen moet u hierbij niet vergeten. Wanneer u vergeet om ergens rekening mee te houden in de planning, kan dit gevolgen hebben voor de aanbouw, de oplevertijd en de uiteindelijke kosten van het project. Zo kan de aanpassing van uw woning beduidend duurder uitpakken. Om dit te voorkomen, helpen wij u van begin tot eind. Dit doen wij onder meer door het:

  • Opstellen van een plan, dit toetsen we aan de hand van uw budget;
  • Maken van de tekeningen van de aanbouw;
  • Voorbereiden van de vergunningaanvraag voor uw woning;
  • Helpen met het kiezen van de juiste aannemer;;
  • Begeleiden gedurende de verbouwing aan uw woning.

Aanbouw woning

Niet alleen voor een aanbouw

De expertise die wij met ons meebrengen, kunt u voor meer dan alleen een verbouwing aan uw woning gebruiken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van:

  • De aanschaf van een pand: wij voeren controles uit, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de staat van het gebouw;
  • Volledige renovaties en verbouwingen: hierbij kunnen we u helpen van tekeningen tot het eindresultaat;
  • Nieuwbouw, ook bij het neerzetten van een nieuw huis of pand kunnen wij u begeleiden.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier op onze site of stuur ons een e-mail: info@fadaco.nl. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 06-54223987. Dan krijgt u meteen iemand te spreken die uw vragen kan beantwoorden. Ook kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek over de aanbouw van uw woning. We zijn onder andere werkzaam in de regio’s van: Breda, Goirle, Loon op Zand, Oisterwijk en Tilburg.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Woonplaats

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

© Copyright 2021. bouw- & adviesburo Fadaco b.v. | Sitemap | Privacyverklaring