Aanbouw huis

Hulp bij een aanbouw

Bent u van plan om een aanbouw aan uw huis te gaan plaatsen? Dan is het verstandig om contact op te nemen met bouw- & adviesburo Fadaco b.v.. Wij zijn uw partner als het gaat om de verbouwing van uw huis. Wilt u een extra slaapkamer of een ruimte waar u rustig kunt werken? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij gegarandeerd van dienst zijn met uw verbouwing. Met onze hulp kunt u tevens zeer veel zorgen en problemen voorkomen. Daarmee bespaart u veel geld en betaalt ons advies zich vanzelf terug!

Wat wij kunnen doen bij de aanbouw voor uw huis

Wanneer u gaat beginnen aan een verbouwing aan uw huis, dan is het belangrijk dat u rekening houdt met alle mogelijke zaken die daarbij komen kijken. Om de kwaliteit van de aanbouw te vergroten en te besparen op de uiteindelijke kosten, is het belangrijk om goed na te denken over uw plannen. Wij kunnen u als bouwbedrijf onder meer helpen met:

  • Het kiezen van de juiste architect en aannemer voor het project aan uw huis;
  • Het verzorgen van de tekeningen en andere informatie voor de aanvragen bij de gemeente. U hoeft alleen nog maar uw handtekening te zetten;
  • Het aanvragen van de vergunningen die u nodig heeft voor de aanbouw aan het huis;
  • Het bewaken van het budget en maken van een haalbaar verbouwplan;
  • Het bewaken van de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden.
  •  

Meer voor uw huis

Uiteraard kunnen wij meer voor u doen dan enkel het regelen van een aanbouw. Ook bij andere zaken die bouwtechnisch inzicht vereisen, kunnen wij u van dienst zijn. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Een rapportage bij aankoop van een woonhuis of bedrijfspand, zodat u weet wat eventuele gebreken zijn;
  • Het verbouwen van uw huis met bijvoorbeeld een aanbouw;
  • Het bouwen van een nieuwbouwwoning;
  • Advies met betrekking tot de haalbaarheid van uw plannen binnen uw budget.

Heeft u interesse?

Wilt u een slaapkamer op de begane grond, een extra grote woonkamer of heeft u behoefte aan een hobbykamer? Dan is een aanbouw een perfecte oplossing voor u. Wilt u weten wat wij op dit vlak voor u kunnen doen als gespecialiseerd bouw- & adviesburo? Vul dan snel ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U mag ook mailen naar info@fadaco.nl of bellen naar 06-54223987. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om de aanbouw aan uw huis uitgebreid met u te bespreken.

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht