Badkamer renovatie

Betrouwbaar bouwadvies

Zoekt u iemand die u kan begeleiden voor en tijdens uw badkamer renovatie? Neem dan snel contact op met de bouwkundig specialisten van bouw- & adviesburo Fadaco b.v.. Wij kunnen u helpen met het ontwerpen van uw droom badkamer en onderzoeken of de renovatie binnen uw budget mogelijk is. Met behulp van onze expertise voorkomt u dat u in een van de vele kleine valkuilen valt die bij een renovatie komen kijken. Zo kunt u ook de nodige financiële tegenvallers voorkomen, waardoor uw badkamer niet een stuk duurder uitvalt dan gepland. Op die manier verdient ons advies zich vanzelf weer terug!

Badkamer renovatie in uw huis

Om uw badkamer om te kunnen toveren in de badkamer van uw dromen is het belangrijk om een duidelijk plan op te zetten. Een goed begin is immers het halve werk en wanneer u weet wat het kostenplaatje is, kunt u hier rekening mee houden. Zo weet u wat u kunt verwachten voor de renovatie begint. Behalve met het maken van een planning, kunnen wij u helpen met:

  • Het maken van de tekeningen;
  • Het voorbereiden van de aanvraag van eventuele vergunningen;
  • Het maken van de aanvraag voor de vergunningen;
  • Het begeleiden van de renovatie tot het eind;
  • Het vinden van oplossingen voor eventuele problemen.

Oog voor u als klant

Of we u nu helpen met uw badkamer, renovatie of complete nieuwbouw, we zullen ons altijd volledig inzetten om voor u een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Met de aanwezige expertise binnen ons kleine familiebedrijf bent u er zeker van dat we oog hebben voor u als persoon en voor de wensen die u heeft. En dan hebben we het niet alleen over badkamer renovatie. U kunt bij ons ook terecht wanneer u:

  • Een woning of pand wilt laten keuren voordat u het aanschaft;
  • Tekeningen wilt laten maken voor een verbouwing of nieuwbouwwoning;
  • Iemand wilt inhuren om het gehele bouwproces op de voet te volgen, omdat u hier zelf niet aan toe komt.

Bel voor meer informatie

Heeft u interesse in een badkamer met inloopdouche, een jacuzzi of dubbele wastafels? Wilt u meer weten over de diensten die wij u aanbieden? Vul dan snel het contactformulier in of stuur ons een e-mail via info@fadaco.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wanneer u liever iemand van ons persoonlijk spreekt, dan kunt u ons bellen op 06-54223987. We beantwoorden graag al uw vragen of maken meteen een vrijblijvende afspraak om uw badkamer renovatie te bespreken.

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht