Badkamer verbouwen

Alle hulp bij verbouwen

Wilt u uw badkamer verbouwen, maar weet u niet goed waar u moet beginnen of waar u op moet letten? Neem dan contact op met bouw- & adviesburo Fadaco b.v. Wij zijn een bouw- & adviesburo en kunnen u helpen met het verbouwen van alle mogelijke zaken in en rond het huis. Of het nu gaat om uw badkamer, keuken of het plaatsen van een tuinhuis, bij Fadaco kunnen wij u begeleiden van begin tot eind. Ook hebben we voor alle oplossingen een probleem. Wilt u de badkamer van uw dromen? Laat ons u dan helpen!

Uw badkamer verbouwen met Fadaco

Bij het verbouwen van uw badkamer komt meer kijken dan u denkt. Onvoorziene problemen kunnen voor veel nare situaties zorgen en een nadelig effect hebben op de financiële planning van uw project. Door vooraf met onze bouwkundig adviseurs rond de tafel te gaan zitten, kunt u veel ellende voorkomen. Zo kunnen wij u helpen met het aanvragen van vergunningen bij de gemeente. Ook kunnen we de benodigde tekeningen voor u maken. Dankzij onze jarenlange expertise in verbouwen, kunnen wij u ook helpen met het uitzoeken van de juiste aannemer bij u in de regio.

Wat doen wij nog meer?

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor meer werkzaamheden dan enkel uw badkamer verbouwen. Met de expertise die wij binnen ons kleine familiebedrijf in huis hebben, kunt u ons onder andere inschakelen voor:

  • Aankoop van een woning of pand: wij voeren een keuring uit, zodat u weet met welke kosten u rekening moet houden op de lange en korte termijn met betrekking tot het onderhoud;
  • Het verbouwen van een deel van uw woonhuis of bedrijfspand: hierbij kunt u denken aan de keuken en de badkamer. Wij kennen aannemers en architecten die u goed van dienst zullen zijn en u helpen om binnen het vooraf vastgestelde budget te blijven;
  • Nieuwbouw: we kunnen het hele proces van concept tot eindproduct begeleiden en u hierin volledig ontzorgen. Wanneer u zelf geen tijd heeft om de bouw met regelmaat te bezoeken, dan kunnen wij dit ook voor u doen.

Maak een afspraak met ons!

Bent u toe aan een nieuwe badkamer en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt het contactformulier op de website invullen of ons een e-mail sturen via info@fadaco.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u ons liever telefonisch spreekt, dan kunt u bellen naar 06-54223987. We kunnen dan meteen een vrijblijvende afspraak inplannen om te bespreken hoe u uw badkamer wilt verbouwen.

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht