Keuken opknappen

Hulp nodig met de keuken?

Wilt u uw keuken opknappen en heeft u twee linkerhanden? Of bent u wel handig, maar wilt u toch graag bouwkundig advies om zeker te weten dat u op de goede weg bent? Neem dan contact op met bouw- & adviesburo Fadaco b.v. Onze bouwkundige adviseurs hebben jarenlange ervaring met het opknappen van verschillende ruimtes in en om het huis, zoals de keuken, badkamer of woonkamer. Met onze expertise, jarenlange ervaring en klantgerichte aanpak zijn wij de juiste partner voor het opknappen van uw keuken.

Keuken opknappen voor gevorderden

Wanneer u bepaalde ruimte in huis wilt gaan opknappen, dan is het belangrijk dat u geen zaken vergeet. Een goede planning en kostenbeheersing zijn essentieel. Zelfs de kleinere zaken die in het planningsproces onbelangrijk lijken, kunnen uiteindelijk voor problemen zorgen die grote financiële gevolgen hebben. Zo kan uw keuken dus heel wat duurder uitvallen dan u gepland had. Om dit te voorkomen, kunnen wij u helpen bij onder meer de planning van het opknappen. Onze hulp kunt u inschakelen voor:

  • Het analyseren van de wensen en of het budget hiervoor toereikend is;
  • Het maken van tekeningen, zodat u weet hoe het eindresultaat eruit moet gaan zien;
  • Het klaarmaken van de aanvraag voor de vergunningen;
  • Het helpen bij het uitzoeken van de juiste aannemer;
  • Het begeleiden van het opknappen door de aannemer.

Wat wij nog meer doen

an keuken tot badkamer en van toilet tot huiskamer: er is weinig waar wij u niet mee van dienst kunnen zijn. Renovatie is echter niet het enige waarmee we u kunnen helpen. Wij kunnen u onder meer helpen met:

  • Bouwadvies, van begeleiding bij aankoop tot rapportages en advies bij aan- en verkoop;
  • Verbouwing en renovatie, van keuken opknappen tot het plaatsen van een dakkapel;
  • Nieuwbouw, van het uitwerken van de tekeningen tot het begeleiden bij de oplevering.

Voor een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u meer weten over de diensten die wij bieden en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Kijkt u uit naar een grote woonkeuken of uw eigen keukeneiland? Neem dan snel contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of ons een e-mail te sturen: info@fadaco.nl. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Neemt u hiervoor contact op met 06-54223987. In een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek bespreken we dan graag wat er mogelijk is, wanneer u uw keuken wilt opknappen.

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht