Keukenrenovatie

Fadaco is de expert voor uw renovatie

Bent u van plan om binnenkort een keukenrenovatie uit te laten voeren? Neem dan contact op met bouw- & adviesburo Fadaco b.v. Wij zijn een familiebedrijf met zeer veel kennis van de bouwwereld. Wij kunnen u niet alleen begeleiden bij het regelen van de keukenrenovatie, maar wij kunnen u ook van dienst zijn wanneer u problemen heeft op bouwkundig gebied. Wij helpen u niet alleen met het realiseren van uw dromen, maar helpen u ook om deze binnen uw budget te realiseren. Samen zorgen we ervoor dat u de perfecte keuken krijgt!

Een keukenrenovatie laten begeleiden

Wanneer u besluit om een keukenrenovatie uit te laten voeren, dan komt daar veel bij kijken. Verbouwen is namelijk meer dan alleen het uitzoeken van nieuwe keukenkasten of tegels voor op de grond. Om ervoor te zorgen dat u geen zaken vergeet die later duur uitpakken, kunt u ons in dienst nemen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al menig keukenrenovatie begeleid. Wij kunnen u onder meer helpen met:

  • Het kiezen van de juiste architect;
  • Het aanvragen van de vergunningen bij de gemeente;
  • Het uitzoeken van het juiste bouwbedrijf;
  • Het bewaken van het budget;
  • Het maken van de tekeningen voor de aanvraag van de vergunningen.

 

De veelzijdigheid van Fadaco

Uiteraard doen wij als bouwkundig experts meer dan alleen het begeleiden van uw keukenrenovatie. Wij geven u onder meer bouwadvies bij de aankoop van een woning. Het maakt daarbij niet uit of het om een nieuwbouwwoning gaat. Na een inspectie van het pand kunnen wij u meteen vertellen met welke kosten u rekening dient te houden, nu en in de nabije toekomst. Met ons deskundige advies bij bijvoorbeeld een keukenrenovatie kunnen wij voor u berekenen of uw budget toereikend is voor uw plannen.

Neem contact met ons op voordat u begint aan uw keukenrenovatie

Heeft u vragen voor ons of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Zo vertellen we u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar info@fadaco.nl. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw bericht. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-54223987. We kunnen dan ook meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over uw keukenrenovatie.

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht