Uitbouw woning

Uw partner voor een uitbouw

Wilt u uw woning vergroten door een uitbouw aan de woning te laten plaatsen? Neem dan contact op met Fadaco voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de kosten en de werkzaamheden die bij de uitbouw van de woning komen kijken. Met onze geruime ervaring en de expertise die wij meebrengen, weet u zeker dat het plaatsen van uw uitbouw probleemloos zal verlopen. Heeft u een extra slaapkamer nodig? Of wilt u graag een hobbykamer of kantoor aan huis? Ons bouw- & adviesburo helpt u dit mogelijk te maken!

De uitbouw aan uw woning

Het plannen van een uitbouw omvat meer dan enkel kiezen op welke plek aan uw woning deze moet komen te zitten. Om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt, kunnen wij u stap voor stap begeleiden. Zo weet u zeker dat het risico op problemen tot een minimum wordt beperkt. We helpen u met de verbouwing van uw woning op de volgende manieren:

  • Het analyseren van de wensen voor uw woning;
  • Het maken van tekeningen die nodig zijn voor de uitbouw;
  • Het prepareren van de aanvraag voor de vergunningen;
  • Het begeleiden van de bouw;
  • Controle na oplevering.

Fadaco voor al uw bouwtechnische hulp

Uiteraard kunnen wij u als bouwtechnisch specialist helpen met diverse werkzaamheden aan uw woning. Ook bij de aankoop van een nieuw pand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een rapportage voor u maken, zodat u weet welke kosten u kunt verwachten en of er sprake is van achterstallig onderhoud. U kunt tevens bij ons terecht voor volledige begeleiding bij het bouwen van uw droomhuis en een analyse van de bijbehorende kosten. Kortom, voor alle bouwtechnische hulp kunt u bij ons bouw- & adviesburo terecht.

Heeft u vragen voor ons?

Heeft u vragen over een uitbouw aan uw huis? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door ons een bericht te sturen via info@fadaco.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bellen voor direct contact. Het nummer hiervoor is 06-54223987. We nemen graag de tijd voor u. Daarom plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden en kosten van een uitbouw aan uw woning door te nemen.

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht