Verbouwen

Kies voor bouw- & adviesburo Fadaco b.v.

Wilt u binnenkort uw woonhuis of bedrijfspand verbouwen? Dan is Fadaco hét bouw- en adviesburo voor u. Wij kunnen u helpen vanaf het moment dat u denkt aan verbouwen tot aan de oplevering van het eindresultaat. Met onze expertise en jarenlange ervaring weet u zeker dat u goed begeleid wordt. Dankzij onze persoonlijke aanpak bent u ervan verzekerd dat wij met u meedenken. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, een aanbouw aan uw huis of een keukenrenovatie: u kiest toch ook voor Fadaco?

Onze hulp bij verbouwen

Wanneer wij u helpen met het verbouwen van uw pand, dan weet u zeker dat er geen kleine dingen over het hoofd worden gezien bij het plannen. Hiermee voorkomt u dat u tijdens het verbouwen voor nare verrassingen komt te staan. Denk hierbij aan verrassingen die het budget nadelig kunnen beïnvloeden of ernstige vertraging kunnen opleveren. Onze bouwkundige adviseurs staan u gedurende het bouwproces bij met het volgende:

  • Bepalen of uw plannen haalbaar zijn binnen uw budget;
  • U helpen met het kiezen van de juiste architect en aannemer;
  • Het voorbereiden van de aanvraag voor de vergunningen en subsidies;
  • Het in de gaten houden van de vorderingen van de verbouwing;
  • Na afloop van de werkzaamheden voeren wij een inspectie uit.

De begeleiding die u zoekt

Wij zijn een geschikte samenwerkingspartner, wanneer u gaat verbouwen. Maar wij kunnen meer voor u betekenen. U kunt ons bouw- & adviesburo ook in dienst nemen voor andere zaken waarbij u bouwtechnisch advies goed kunt gebruiken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Inspectie en rapportage bij de aanschaf van een nieuw of bestaand bedrijfspand of woonhuis;
  • Het analyseren van uw wensen, het opstellen van een bijbehorend plan;
  • Daarna de haalbaarheid binnen uw budget bepalen;
  • Het begeleiden van een bouwproces, wanneer u hier zelf niet voldoende tijd voor heeft (bijvoorbeeld verbouwen of renovatie);
  • Begeleiden van een nieuwbouwproject.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden als het gaat om verbouwen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dit kunt u doen door ons een e-mail te sturen naar info@fadaco.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Wanneer u liever iemand spreekt, dan kan dit natuurlijk ook. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-54223987. Ook maken we graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek over het object dat u wilt verbouwen.

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht