slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8

Renovatie

Fadaco denkt graag met u mee

Bent u bezig met het plannen van een renovatie aan uw huis of bedrijfspand? Neem dan contact op met Fadaco. Wanneer u op zoek bent naar een familiebedrijf met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van zaken, dan heeft u bij ons de juiste partner gevonden voor uw verbouwing, aanbouw of renovatie. We kunnen u helpen van het plannen tot aan een inspectie aan het eind van de werkzaamheden. Of u nu een badkamer of keuken wilt renoveren, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Voor een soepele renovatie

De renovatie van uw huis, of een deel daarvan, is veel werk. Niet alleen dient er fysiek veel werk te worden verzet, maar ook moet u een goede planning maken. Het is belangrijk dat u tijdig de juiste keuzes maakt bij een renovatie. Alleen zo is het mogelijk om problemen te voorkomen die tot hoge kosten kunnen leiden. Wij helpen u dan ook graag met het volgende:

  • Het opstellen van het verbouwplan;
  • Bepalen of uw plannen haalbaar zijn binnen uw budget;
  • Het kiezen van de juiste aannemer voor het type renovatie dat u wilt laten doen;
  • Het bewaken van de kwaliteit van de werkzaamheden en het budget;
  • Eventuele vergunningen aanvragen bij de gemeente.

Renovatie

Meer dan alleen renovatie

Uiteraard zijn wij als bouwkundig specialisten in staat om u met meer te helpen dan renovatie alleen. Zo kunnen wij een rapportage maken van een pand dat u wilt kopen. Op deze manier bent u op de hoogte van de staat waarin het gebouw zich bevindt en weet u ook meteen of er op korte termijn onderhoudskosten moeten worden gemaakt. We kunnen u ook helpen met het maken van plannen voor uw verbouwing. Ook kunnen we u tekeningen leveren die nodig zijn om een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Wanneer u geen tijd heeft om de bouwplaats met regelmaat te bezoeken, dan kunnen wij ook dit voor u in de gaten houden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over de diensten die wij u bieden? Heeft u vragen over het verbouwen of renoveren van uw huis of bedrijfspand? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons een bericht sturen door het contactformulier in te vullen op de website of door een e-mail te sturen naar info@fadaco.nl. U kunt ons ook bellen via 06-54223987, wanneer u graag persoonlijk contact met een van onze mensen heeft. Wij bieden u graag de mogelijkheid om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen om uw renovatie te bespreken.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Woonplaats

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

© Copyright 2021. bouw- & adviesburo Fadaco b.v. | Sitemap | Privacyverklaring