slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8

Verbouw en renovatie

Droomt u ook wel eens van uitgebreid ontbijten in uw nieuwe woonkeuken terwijl een pril ochtendzonnetje u begroet. Of uw muffe zolder vergroten door het plaatsen van een dakkapel of een dakopbouw, zodat het een volwaardige verdieping wordt waar u een extra slaapkamer, een hobby- of een werkkamer kunt inrichten. U gaat verbouwen maar bent niet in staat om zelf het gehele bouwproces op de voet te volgen. bouw- & adviesburo Fadaco b.v. kan deze taak van u overnemen. Wij begeleiden het proces van de eerste idee├źn tot de uiteindelijke oplevering. Het bespaart u veel tijd en geld en u wordt volledig ontzorgd.

U weet wat u wilt, maar staat de gemeente het toe en kan het allemaal gerealiseerd worden? Wie is een goede architect? Hoe krijgt u een bouwvergunning en heeft u misschien nog andere vergunningen nodig? Welke aannemer kunt u het beste inschakelen? Hoe weet u dat er gebouwd wordt naar uw wensen? En wat gaat het allemaal kosten? Dit soort vragen stelt u zich als u gaat verbouwen of restaureren. Wij stellen ons in uw dienst en staan u bij met alle vraagstukken en problemen op bouwkundig gebied. Wij begeleiden verbouwingen en restauraties en ontzorgen u volledig.

Verbouw en renovatie

Bij een aanvraag om bouwvergunning dient naast het aanleveren van tekeningen ook constructieberekeningen (en -tekeningen) aangeleverd te worden. De gemeente toetst zoals eerder aangegeven aan het Bouwbesluit. De constructieve veiligheid (o.a. fundering, draagconstructie, grenstoestand van een bouwwerk) maakt deel uit van het Bouwbesluit. Wij verzorgen de bouwaanvraag inclusief de constructieve gegevens. De benodigde formulieren voor de bouwvergunningaanvraag en eventuele subsidieaanvragen worden door ons ingevuld. U hoeft alleen de formulieren te ondertekenen.

Als eerste maken we een inventarisatie van uw wensen en behoeften, wat voor afwerkingsniveau, wensen t.a.v. installaties enz. Deze wensen stemmen we af op het te besteden budget. Tevens stellen we met u een plannen samen waarin we weergeven binnen welk tijdsbestek de werkzaamheden gerealiseerd zullen worden. Zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. We zijn onder andere werkzaam in de regio’s van: Breda, Goirle, Loon op Zand, Oisterwijk en Tilburg.

Neem contact op of bel voor een vrijblijvend adviesgesprek: 06-54223987.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Woonplaats

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

© Copyright 2022. bouw- & adviesburo Fadaco b.v. | Sitemap | Privacyverklaring